About the Recipe

Ingredients
Gjær miks:
1,8dl Lunket vann
2,5ts Tørrgjør
1ss Sukker
Resten av deigen:
0,8dl sukker
1 egg vispet
1 eggeplomme vispet
7dl hhvetemel ca
1ts salt
4ss smør
Fyll:
0,8dl romtemperert smør
2,4dl Farin
2ss kanel
1/8ts Nellik
1/8ts muskattnøtt
Frosting:
1 boks naturell kremost
3ss romtemperert smør
1ts vanilje ekstrakt
1,8dl melis
12ss melk
Preparation
Lag gjær miksen, dekk med en fuktig klut å la hvile i 10 minutter.
i en annen bolle, lag resten av deigen. Etter 10 minutter put gjær miksen i, bland godt sammen. Kjør i kjøkkenmaskin i 10-12 minutter. Dekk bollen med en fuktig klut og la den hvile i 1,5 - 2 timer, til dobbel størrelse.
Mens deigen hviler, lag fyllet og frostingen, sett til siden.
Når deigen er ferdig hvilet, slå deigen lett så den synker litt og ta den ut av bollen.
Rull deigen ut til avlang firkant, gjerne med litt mel så den ikke fester seg i benken eller på kjevla.
spre fyllet over hele og rull deigen til en lang pølse tett. Men ikke for hardt så den strekker seg eller sprekker!

bruk en snor eller kniv å del i 12 like store biter/boller. Plaser dem enten på stekebrett eller rund springform. Dekk med en fuktig klut og la hvile i 30 minutter.

Forvarm ovnen på 175°C. Putt 1ss med melk over hver bolle. Bak snurrene 25-30 minutter.
Når de er ferdig stekte, ta dem ut og la dem hvile noen minutter. Topp med frosting!